​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand og begravelsesforretning Dianalund

Torvet 31 A, 4293 Dianalund

Telefon: 58 26 30 11

Vi svarer hele døgnet!

På Torvet 31 finder du Dianalund Begravelsesforretning. Vi er én af mange afdelinger under Bedemand Berner. Vi står til rådighed med kyndig vejledning og en kærlig hånd, når alt det praktiske skal ordnes efter et dødsfald.

Vores begravelsesforretning består af tre bedemænd, som alle har god erfaring med at skabe trygge rammer i en svær tid. Ligeledes kan vi som professionel bedemand planlægge ceremonien lige som du ønsker.

Begravelsesforretning med lokalkendskab

En ekstra faktor, der skaber tryghed, når du har mistet én af dine nærmeste, er, at vi som lokal begravelsesforretning er godt kendt i nærområdet og derfor kan tilbyde de forskellige muligheder. Skal det være kirke eller kapel, eller ønsker i noget endnu mere simpelt?

Din bedemand i Dianalund

Vi står klar til bistå dig og din familie i en svær tid. Hvis du vil vide mere, er du altid – uanset tidspunkt på døgnet – velkommen til at kontakte din bedemand på tlf. 58 26 30 11.

Bedemand

​Anne Holberg

Bedemand

​Claus Berner

Bedemand

Pernille Slott Fobian​

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636