​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Holbæk Bedemandsforretning

Jernbanevej 22 A, 4300 Holbæk.

Telefon: 59 43 83 33

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand og begravelsesforretning i Holbæk

Hos Holbæk Bedemandsforretning står vores professionelle bedemænd klar ved telefonen hele døgnet, hvis I skulle få behov for vores vejledning i en svær tid. Vi har over 22 års erfaring på området, og ved derfor, at det er vigtigt at være nærværende, lyttende og at skabe trygge rammer for de efterladte.

Som pårørende, er der mange ting at se til oveni sorgen, derfor er det en god idé at kontakte en professionel bedemand og begravelsesforretning, der kan tage hånd om nødvendighederne.

Én bedemand - 19 afdelinger

Begravelsesforretningen i Holbæk er én af mange afdelinger under Bedemand Berner, som dækker størstedelen af Sjælland. Det giver en tryghed for de pårørende at vide, at deres bedemand kender lokalområdet. Bedemanden har naturligvis også et godt netværk i Holbæk. Kun på denne måde kan vi skabe de bedste forudsætninger for en ordentlig og smuk bisættelse eller begravelse til ære for både afdøde og efterladte.

Vi synes, det er vigtigt, at ceremonien bliver arrangeret og afholdt i jeres ånd. Derfor er vores motto: Tryghed, nærvær og omsorg. Med disse tre ord i fokus hjælper vi som seriøs bedemand med at sige farvel på den bedst mulige måde.

Kontakt begravelsesforretningen i Holbæk

Vi står meget gerne til rådighed med en snak for jer, der har mistet et kært familiemedlem eller en nær ven. Din lokale bedemand og begravelsesforretning kan kontaktes hele døgnet på tlf. 59 43 83 33.

Du finder vores bedemandsforretning på Jernbanevej.

Bedemand​

Anne Holberg

Bedemand​

Claus Berner

Bedemand

Pernille Slott Fobian​

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636