​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand & begravelsesforretning i Korsør

Jens Baggesens Gade 33, 4220 Korsør

Telefon: 58 36 10 48

Vi svarer hele døgnet!

I vores begravelsesforretning er nøgleordene nærhed, omsorg og tryghed. Med disse for øje er vores job at skabe de bedst mulige forudsætninger for den sidste afsked med den, du har mistet. Som erfaren og professionel begravelsesforretning er vi dermed i stand til at rådgive samt varetage alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi kender området i og omkring Korsør.

Ceremoni og mindesammenkomst efter ønske

Som bedemand anbefaler vi altid, at ceremonien afholdes i den afdødes ånd. Og vi står klar til at fortælle om de forskellige muligheder. Vi kan tilbyde alt fra enkle og diskrete bisættelser til voluminøse begravelser i Korsør og omegn.

Det er almindeligt at mødes med resten af de pårørende ved en mindesammenkomst efter ceremonien. Begravelsesforretningen kan sørge for at arrangere denne form for kaffebord efter jeres ønske.

Ring til din bedemand i Korsør

Der er altid en bedemand klar ved telefonen. Alle tider på døgnet tilbyder vi nemlig kyndig vejledning. Alt du skal gøre er at kontakte din begravelsesforretning i Korsør på tlf. 58 36 10 48.

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Anette Sødergran

Bedemand

Claus Berner

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636