​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ringsted Begravelsesforretning - Lizzi & Per Christensens Eftf.

Nørregade 43, 4100 Ringsted

Telefon: 57 61 22 39

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand og begravelsesforretning i Ringsted

Ringsted Begravelsesforretning er din lokale bedemand. Med nøgleordene tryghed, nærhed og omsorg for øje skaber vi de bedste forudsætninger for en smuk og god afsked med de elskede mennesker, der har forladt os.

Hos Ringsted Begravelsesforretning har vi samlet dygtige bedemænd med mange års erfaring. På denne måde er du sikret kompetent rådgivning og vejleding i en svær tid.

Begravelsesforretning med dygtige folk

Du finder vores dygtige bedemænd i lokalerne på Nørregade i Ringsted. Her kan vi hjælpe dig med at skabe den bedst mulige, mest respektfulde og den smukkeste afsked for dine kære. Vi tilbyder at stå for alt lige fra simple bisættelser til pompøse begravelser.

Heldigvis er det ikke ofte, man oplever, at en kær ven eller et elsket familiemedlem forlader én. Men når det sker, er det vigtigt, at du kan søge til professionelle, der kan tage over, så du ikke selv skal stå med det hele. Her tilbyder vi som professionel bedemand og begravelsesforretning i Ringsted vores kompetencer, der bygger på mere end 22 års erfaring på området. Og vi ser frem til at tage kyndig hånd om jer i en svær tid.

Kontakt din bedemand i Ringsted

Vi vil gerne være den, I vælger, når I står over for en bisættelse eller begravelse. Der er mange ting, der skal koordineres og holdes styr på, og her kan vi bistå og lette noget af presset fra jeres skuldre.

Bedemændene hos Ringsted Begravelsesforretning kan træffes døgnet rundt på tlf. 57 61 22 39.

Bedemand

​Anne Holberg

Bedemand

​Claus Berner

Bedemand

Pernille Slott Fobian​

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636