​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Roskilde Begravelsesforretning

Toldbodgade 14
4000 Roskilde

Telefon: 46 35 08 80​

Bedemand og begravelsesforretning i Roskilde

Hos Bedemand Berner har vi flere afdelinger. Vores nyeste er Roskildeafdelingen - kaldet Roskilde Begravelsesforretning. Her kan vil tilbyde den samme nære service, som vi gør på resten af Sjælland.

Som alle vores andre bedemænd sørger bedemanden i Roskilde for at tage kærlig hånd om de pårørende, så de kan føle sig trygge og i gode hænder i en svær tid.

Roskilde er en majestætisk by med mange smukke kirker og derfor mange muligheder, når det kommer til begravelsen. Hos Roskilde Begravelsesforretning står vi klar med 22 års erfaring på området. Vi tilbyder alt fra helt enkle ceremonier til større arrangementer - men altid med respekt for den afdøde samt de pårørendes ønsker.

Begravelsesforretning sørger for smuk afsked

Hos Roskilde Begravelsesforretning kan vi være med lige fra dødsfaldet og til alt er faldet på plads efter bisættelsen eller begravelsen. Vores bedemand lytter først og fremmest til de fremsatte ønsker for en sidste afsked, men vi står naturligvis også meget gerne til rådighed med kyndig vejledning af enhver slags til de efterladte.

Ønsker I en simpel eller en pompøs afsked? Uanset hvad, står vi hos Roskilde Begravelsesforretning klar med ekspertisen på området - og skaber et smukt farvel.

Kontakt din bedemand i Roskilde

Bedemanden i Roskilde svarer på henvendelser døgnet rundt. Vi kan træffes på tlf. 46 35 08 80, du er også velkommen til at kigge forbi på vores adresse på Toldbodgade 14.

​​

Bedemand

Anette Sødergran

Bedemand

Thorkild Rasmussen

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636