​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slagelse Begravelsesforretning

Ingemannsvej 16, 4200 Slagelse ( Overfor sygehuset )

Telefon: 58 52 10 18

Vi svarer hele døgnet!

Bedemand og begravelsesforretning i Slagelse

Overfor sygehuset på Ingemannsvej i Slagelse finder du vores begravelsesforretning.

Bedemanden i Slagelse kan bistå dig, når én af dine kære skal begraves eller bisættes. Med mere end 22 års erfaring er bedemanden ikke just ny inden for feltet. Det kommer dig til gode, da vi har en enorm viden om procedurer, muligheder og formaliteter i forbindelse med bisættelser og begravelser.

Vores mål er, at alle pårørende skal føle sig trygge, når de er i hænderne på Slagelses lokale bedemand og begravelsesforretning.

Begravelsesforretning med lokalkendskab

Bedemanden kender lokalområdet og har derfor mange gode kontakter at trække på, uanset hvad jeres ønsker måtte omfatte.

Ligeledes er vi hos Slagelse Begravelsesforretning én blandt 19 afdelinger under Bedemand Berner. Vi går nemlig højt op i, at være dér, hvor i er. Ved at være til stede på hele Sjælland og i særdeleshed i dit nærområde, når du har behov for det, kan vi skabe den bedste tryghed, nærhed og omsorg i en svær tid, hvilket igen skaber de bedste forudsætninger for den forestående ceremoni og afslutning på livet.

Kontakt din bedemand i Slagelse

Din bedemand i Slagelse kan træffes hele døgnet på tlf. 58 52 10 18. I begravelsesforretningen står vi gerne til rådighed med kyndig vejledning, når du har behov for det.

Bedemand

Ole Hansen

Bedemand

Anette Sødergran

Bedemand

Claus Berner

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636