​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedemand og Begravelsesforretning i Vordingborg

​Algade 9, 4760 Vordingborg

Telefon: 55 37 01 50

Vi svarer hele døgnet!

Hos din lokale begravelsesforretning i Vordingborg står vores dygtige bedemænd til rådighed, når du har behov for det. Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde trygge og faste rammer, når en af dine nærmeste går bort.

Uanset hvilken form for afsked I ønsker som pårørende, kan vi som erfaren bedemand stå for ceremonien. Som professionel bedemand bistår vi nemlig i alle dele af afskeden - lige fra udvælgelse af urne eller kiste til de sidste blomster er lagt på et eventuelt gravsted. Begravelsesforretningen har mange års erfaring i planlægning af begravelser – små som store – pompøse som ganske enkle.

Tilgængelig bedemand

Bedemanden kan kontaktes og svarer hele døgnet. Og vi står altid klar med kyndig vejledning og hjælp, så du ved, du er i trygge hænder.

Kontakt din begravelsesforretning

Du finder bedemanden på Algade 9 i Vordingborg. Begravelsesforretningen træffes dog bedst på tlf. 55 37 01 50.

Vi er én blandt mange afdelinger under Bedemand Berner, vis mål altid er at påtage sig alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om afskeden med afdøde.

​Bedemand

Betina Mortensen

Bedemand​

Ole Larsen

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636