​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lokale Bedemand Berner i Odense

Det at vælge bedemandsforretning (og bedemand) er for mange en tillidssag. Vi forstår vigtigheden af at få et godt og smukt minde om det allersidste farvel. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at leve op til den tillid der er blevet vist os, hvis du vælger at lade os til at stå for begravelsen eller bisættelsen.

Din lokale bedemandsforretning sørger for det praktiske

Du behøver ikke at bekymre dig om alle de praktiske detaljer i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, da vores bedemand tager hånd om planlægningen og koordineringen – og naturligvis i samråd med dig.

Ring hele døgnet for rådgivning og personlig service

Som pårørende er du desuden altid velkommen til at kontakte vores bedemand i Odense, såfremt du sidder inde med spørgsmål eller tvivl. Vi kan altid kontaktes, døgnet rundt. Dette gælder også hvis du, som følge af tabet af en af dine kære, har brug for at tale om de følelser, der uvægerligt følger med.

Det vil være en ære for os at få lov til at stå for begravelsen eller bisættelsen. I så fald vil vi gøre vores yderste for at leve op til den tillid du viser os.

Tlf. 61 61 68 90

Bedemand Karin Klingenberg​

E-mail:karin@bedemand-berner.dk

Bedemandsassistent René Lassen

E-mail: rene@bedemand-berner.dk

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636