​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Den lokale bedemandsforretning i Middelfart

Vi ved, at det er vigtigt at få et smukt og godt minde om den sidste afsked med sine kære. Derfor er det at vælge bedemand også en tillidssag for mange. Af denne grund gør vi altid vores yderste for at leve op til den tillid og sørge for, at afskeden bliver netop sådan som afdøde og de pårørende ønsker.

Lad din bedemand sørge for det praktiske

I forbindelse med en begravelse eller bisættelse er det uundgåeligt med en masse praktiske detaljer. Vores bedemandsforretning i Middelfart har stor erfaring med planlægning og koordinering af begravelser og bisættelser. Du kan derfor trygt lade din bedemand stå for alt det praktiske, så du ikke behøver at bekymre dit om dette i den i forvejen svære tid.

Vore erfarne bedemænd besvarer telefonen døgnet rundt

Er det sådan at du skulle have spørgsmål til forløbet eller til selve ceremonien, er du som pårørende velkommen til at kontakte bedemandsforretningen døgnet rundt. Vi er altid til at tale med, også hvis du har brug for at tale om de følelser der følger med et tab af en af sine kære.

Tlf. 6441 0164

Fynsvej 14

5500 Middelfart

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636