​Ja, tak - ring mig op hurtigst muligt!

Dødsfald anmeldes ved personlig henvendelse eller pr. telefon, ikke via kontaktformularen eller e-mail.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ludvig Andersens Begravelsesforretning i Børkop

For mange er det en tillidssag at vælge bedemand. For at leve op til den tillid gør vi alt hvad vi kan, for at det bliver en så smuk og værdig afsked som muligt. At få et godt og smukt minde om den endelige afsked, ved vi er meget vigtigt og har stor respekt for.

Din lokale bedemand i Børkop siden 1963

Vores bedemandsforretning i Børkop nær Vejle tager sig af de mange praktiske ting i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Vi respekterer naturligvis først og fremmest den afdødes eventuelle ønsker, men hører gerne om du har ønsker til ceremonien. Alle muligheder for ceremonien bliver præsenteret i et sprog alle kan forstå, således at der ingen tvivl er om forløbet. Du kan trygt regne med at din bedemand sørger for al planlægningen, helt ned til mindste detalje.

De pårørende kan kontakte vores bedemandsforretning i Børkop nær Vejle døgnet rundt. Sidder du inde med spørgsmål eller tvivl omkring ceremonien eller forløbet, kan du derfor altid komme til at tale med os. Dette gælder også hvis du har brug for at tale om dit tab og de følelser der helt naturligt medfølger.

Søndergade 3

7080 Børkop

Tlf. 7586 7286

Den lokale bedemand Berner   |  Jyllandsgade 60 -  7000 Fredericia |  Telefon: 7593 0909  |  Mail: ​mail@denlokalebedemand.dk  |  CVR: 28862636